איך לעשות זמן (דווקא כשיש ממנו פחות ופחות)?

HOW TO MAKE TIME?

הרצאת הבסיס, “ארוחת טעימות” עם מסע בן 10 נגיעות שימושיות מתוך תפיסת ניהול הזמן של 25 שעות ביממה.

בעוד העומס מצטבר, המשימות נערמות, הרצון בחיים מאוזנים דווקא גדל: אנחנו רוצים להרשות לעצמנו חיים של איזון בין עבודה, חברים ומשפחה; בין פרנסה להגשמה עצמית; לחיות עם שורת רווח בתקציב הזמן. איך עושים את זה? איך מנהלים נכון את תקציב הזמן שלנו? איך בונים שבוע, יום, איך מתזמנים משימה? מה מפריע לנו? מה שותה לנו את הזמן? ואיך משתמשים נכון במטבע הכי יקר בעולם, הזמן שלנו?

שימוש נכון בזמן הוא מפתח לסיפוק בכל תחומי החיים – בעבודה, במערכות היחסים העיקריות שלנו, ובכל מה שקשור למה שבין אדם לעצמו. זמן הוא המטבע הכי יקר שעומד לרשותנו (או תמיד חסר). מה שלא קיים על ציר הזמן – לא קיים.

אבל עד כמה שהיינו רוצים לחשוב שאנחנו מנהלים באופן רציונלי את תקציב הזמן שלנו – מסתבר שיש הרבה חסמים שמרחיקים את הרצוי מהמצוי, חסמים שמקורם בנסיבות חיצוניות, במבנה אישיות, בהתנהגות, באופן שבו פועל המוח שלנו, בהרגלים, ובהחלטות קטנות וגדולות שאנחנו לוקחים.

כחלק מהנגשת 25 שעות ביממה, פתחתי כמה שעות שבועיות לייעוץ אישי. על הטווח שבין עומס בלתי נסבל לחיים שאיבדו מטרה וצריכים להתחיל בהם משהו חדש - כמעט כולנו יכולים להיעזר בעין חיצונית, מיומנת, שתעזור לנו לבנות סדר עדיפויות ולהוציא לפועל החלטות חיים וזמן.

אפשר להזמין פגישה חד פעמית של שעתיים לאיבחון וכיוונון ואפשר להתחיל בתהליך בן שמונה פגישות שבועיות לבנייה מחדש של סדר היום והשבוע, כך שתקרבו את המצוי אל הרצוי.