גם אתם באובר-דרפט מתמיד של זמן? מוצפים בהסחות שגוזלות לכם את שארית הקשב? רודפים אחרי כל דקה בלי נשימה? עושים את המינימום ובכל זאת מרגישים שאין מספיק זמן? סדנה בת ארבעה מפגשים תאפשר לכם הסתכלות אחרת על תקציב הזמן ותלמד כלים שימושיים לחיים מאוזנים, שבהם יעילות וצמיחה חיים בצד פנאי ורווחה
האקדמיה לניהול זמן – סדנת לימוד ותרגול
בחיים עמוסי דרישות, שבהם אנחנו רוצים לעשות קריירה, להיות סופר-הורים, להצטיין כחברים ולשמור על בריאות וחוסן – נראה שתקציב הזמן שעומד לרשותנו פשוט לא מספיק לשום דבר. באקדמיה לניהול זמן, בנינו מסלול הדרגתי שבו נתחיל מלהכיר את המנגנונים שעומדים מאחורי השימוש שלנו בזמן – אישיות, הרגלים, מוטיבציה וקשב – ונלמד כיצד לנהל אותם במקום שהם ינהלו אותנו; אחר כך נכיר ונטמיע כלים מארגנים יישומיים לבניית שבוע, יום ומשימות; ולבסוף נלמד כיצד להרכיב לעצמנו את תמהיל החיים הנכון מתוך התקציב שעומד לרשותנו ב”בנק הזמן”.
ארבעת המפגשים, שאורכם שעתיים בכל פעם, יכללו שיעורים, שיח ותירגול באמצעות כלים ייחודיים שפיתחנו בעבור הסדנה. המסיימים מקבלים שעת ייעוץ אישית שתתרגם את תתכני הקורס לחיים ולצרכים הספציפיים להם.
מה תלמדו?
לנהל קשב – איך להפוך זמן לאיכותי דרך ניתוב נכון של הקשב במהלך משימות
לשנות הרגלים – איך להיגמל מהרגלי זמן ארורים שהולכים אתכם שנים לאחור
להניע פעולה – איך להתחיל מאפס משהו שממש רוצים אבל לא מסוגלים
לתכנן שבוע – איך לבנות ארכיטקטורה טובה של זמן על ה”נדלן” שלנו
לעבוד עם יומן – איך להשתמש בכלי זמין כדי לחבר בין משימות לזמן
לנהל משימות – איך לפרק, לשיים, למיין ולתזמן משימות
לנהל פגישות – איך להפוך שעה אבודה לשעת עבודה
בעיות שהקורס משפר בחיים:
דחיינות
איחורים
הסחות דעת
רעש משימות
עומס יתר
יציאה מבאלאנס
למי מתאים הקורס?
- שכירים באובר-דרפט של זמן – עולם העבודה עובר יותר ויותר לעבוד מול בנק של משימות ויעדים ולא מול בנק שעות. התוצאה: אנשים לכאורה מקבלים יותר חופש אישי, אוטונומיה, אבל בעצם כבולים ליום עבודה ושבוע עבודה, שקשה מאד לשים להם סוף. בגלל זה, ניהול נכון וטוב של משימות העבודה, ופריסתן על פני ציר הזמן, מאפשר להחזיר לחיים שעות חיוניות של מערכות יחסים, משפחה, חברים וזמן-עצמי.
- בעלי עסקים קטנים – אוכלוסיית העצמאים, ובעיקר בעלי העסקים הקטנים והבינוניים, מתמודדת עם סיטואציה ייחודית, שבה צריך להמשיך לנהל במקביל “שתי קריירות” – להמשיך לעבוד ולהצטיין כאיש/אשת מקצוע בתחום שבו צמח העסק, אבל גם (!) לעסוק בעבודה נוספת: ניהול העסק עצמו, מה שכרוך במשימות מקצועיות רחוקות מאד לפעמים מהעולם המקצועי המקורי. ארגון זמנם בין המשימות הטוריות למשימות הרוחביות הוא אחד הקשיים הגדולים ביותר שאתם מתמודדים עצמאיים.
- הורים בצומת של הורות/קריירה – אין כמעט צומת קשה לניהול זמן יותר מאשר להורים לילדים קטנים, שרוצים להצליח מאד בשתי משימות חייהם: גם להקים שושלת למופת וגם להצליח כלכלית מקצועית ואישית ולזכות בפרנסה ובתחושת משמעות.
- אנשים בהתפתחות אישית – השורה התחתונה בניהול טוב של החיים על ציר הזמן היא: אושר. לא פחות… אנחנו רגילים לנסות להגיע אליו באלף דרכים אחרות, אבל ציר הזמן הוא אחת הדברים הכי מעניינות וחדשניות להסתכל על השגת רווחה, איזון וחוסן.
למה אנחנו? למה במרכז נגה?
* יש לנו ב-25 שעות ביממה ניסיון של העברת סדנאות והרצאות בעשרות ארגונים, עמותות, גופים ציבוריים.
* היידע, התובנות והכלים מבוססים על תוכן אקדמי ומדעי, שמעובד לכם בצורה קלה ונגישה.
* כל תובנה מוגשת לכם עם “אוקי, למדנו, מה אנחנו עושים עם זה עכשיו?”: הכל מאד יישומי.
* לקורס מתוספת פגישה אישית חינם עם רותי להפיכת הכלים והתובנות לאישיים.
* פיספסתם במקרה מפגש אחד? תקבלו לינק חינם להשלמה בוידאו
* מרכז נגה שם לעצמו כמטרה לאפשר לתושבי הרצליה להרחיב ידע, לפתוח אופקים, ולקבל כלים פרקטיים לחיים טובים ומאוזנים.
על המנחה:
רותי רודנר, מומחית לניהול זמן, וגם – מנהלת בכירה בגופי התקשורת הגדולים בישראל, יוצרת תוכן, דוקטורנטית לפסיכולוגיה ברייכמן, אמא לשלושה ופעילה חברתית. בשנת 2020 הקימה את “25 שעות ביממה” – פרויקט מחקר, תוכן וייעוץ סביב ניהול אופטימלי של החיים על ציר הזמן, שאליו היא מביאה את הניסיון הרב בעבודה בתוך ולצד ארגונים גדולים, את השילוב בין קריירה ניהולית ועצמאית להורות נוכחת, ואת התארים האקדמיים שלה בתחומי הרוח והחברה.
במסגרת 25 שעות ביממה יצרה רודנר פודקאסט בשיתוף עיתון “הארץ”, שבו היא חוקרת מדי פרק סוגייה הקשורה לאופן שבו אנחנו חווים או משתמשים בזמן שלנו; כמו כן ערכה הרצאות וסדנאות לעשרות גופים מסחריים וציבוריים; בקליניקת הייעוץ שלה היא מלווה שכירים ועצמאיים במהלכי צמיחה, ניטור צמתים ושיפור קבלת החלטות והוצאתן לפועל.
מבנה ומחיר הסדנה:
מחיר: 659 שקל לסדנה
מועד: ימי שישי בין 09:30 ל-11:30 ב-22.11, 29.11, 6.12, 13.12
חלוקה למפגשים:
- אישיות, קשב, מוטיבציה והרגלים – איך כל אלה משפיעים על השימוש שלנו בזמן וכיצד אפשר להפוך אותם ממשבשים למאפשרים?
- כלים מארגנים 1: ניהול יומן, בניית שבוע, יום ומשימות
- כלים מארגנים 2: זמינות, הסחות, בלת”ם, פגישות וניהול עומסים
- הסתכלות ממוקדת בסעיפים השונים של “הוצאות הזמן” שלנו, במטרה לבנות תקציב זמן מאוזן בין הרצוי למצוי ובין האישי למקצועי
לרישום לסדנה: לינק לרישום ותשלום
אני זמינה למחשבה, ליבון ושיח,
במייל: ruti25hrsaday@gmail.com
או ב-DM באינסטגרם או בפייסבוק. חפשו: ruti rudner